Belangstelling voor de Roze Règâhs overweldigend

Op woensdag 17 juli lanceerden de initiatiefnemers van de Roze Règâhs, in samenwerking met ADO Den Haag en de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij het persbericht. De eerste LHBT footbalfanclub in Nederland is een feit.

Amper 15 minuten later rinkelde de telefoon van de persvoorlichter van de Roze Règâhs en dat feestje duurde voort tot zeven uur ’s avonds. Komkommertijd? Of toch een unieke primeur voor ADO Den Haag?

Het ANP, de Telegraaf, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, Radio West, TV West, Den Haag FM, Hart van Nederland, OUT Tv, Metro nieuws, Brabants Dagblad, de Stentor, Provinciaal Zeeuwse Courant, de Limburger, Tubantia, Powned, Haaglanden Voetbal, Club Achter de Duinen, ADO Fans, het Leids Dagblad, Gay NL, Het Laate Nieuws in Belgie, de Morgen in Belgie, Roze Golf, Barneveldsche Courant, CambuurOnLine, FeyenoordRSS, Northside, FC Den Bosch fans, Debatbop 2, Knevel en van de Brink, Winq, etc. etc. etc.

Type de Roze Règâhs in en zie hoe Nederland reageert, Dat niet iedereen even enthousiast, is ook voor stellen. Niet elke aankoop van ADO wordt ook door een ieder bejubeld. Feit is dat de kogel door de kerk is.

Soortgelijke intitiativen in Maastricht en Rotterdam staan in de planning.

Dit vind je misschien ook leuk...