Word Donateur!

Wie de doelstellingen van Stichting De Roze Règâhs support kan haar activiteiten steunen door middel van een donateurschap. Als donateur draagt u bij aan de verdere acceptatie van homoseksualiteit in de sport, het voetbal en ADO Den Haag in het bijzonder. We zijn u daar bijzonder dankbaar voor!

Eenmalige donatie d.m.v. overboeking

U kunt uiteraard een incidentele donatie middels een overboeking doen. Dit wordt zeer gewaardeerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over het doen van een donatie.

Meld u aan als donateur!

U kunt zich tevens aanmelden als jaarlijks donateur van de Roze Règâhs. Dit kan vanaf een bedrag van minimaal € 10,- per jaar, € 25 per jaar of een eigen bedrag in te vullen. Kiest u voor deze optie, dan ontvangt u minimaal vier maal per jaar onze nieuwsbrief waarmee u op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen van de Stichting.

Om u aan te melden als donateur kunt u gebruik maken van onderstaand inschrijfformulier. Let op: Stichting De Roze Règâhs gaat discreet met uw gegevens om. Onze vaste donateurs ontvangen onze kwartaal nieuwsbrief. Uw gegevens worden nimmer doorgestuurd of verkocht aan derden.

    Je naam (verplicht)

    Je emailadres (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Je bericht (verplicht)