Word Donateur!

Wie de doelstellingen van Stichting De Roze Règâhs support kan haar activiteiten steunen door middel van een donateurschap. Als donateur draagt u bij aan de verdere acceptatie van homoseksualiteit in de sport, het voetbal en ADO Den Haag in het bijzonder. We zijn u daar bijzonder dankbaar voor!

Eenmalige donatie d.m.v. overboeking

U kunt uiteraard een incidentele donatie middels een overboeking doen. Dit wordt zeer gewaardeerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over het doen van een donatie.

Meld u aan als donateur!

U kunt zich tevens aanmelden als jaarlijks donateur van de Roze Règâhs. Dit kan vanaf een bedrag van minimaal € 10,- per jaar, € 25 per jaar of een eigen bedrag in te vullen. Kiest u voor deze optie, dan ontvangt u minimaal vier maal per jaar onze nieuwsbrief waarmee u op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen van de Stichting.

Om u aan te melden als donateur kunt u gebruik maken van onderstaand inschrijfformulier. Let op: Stichting De Roze Règâhs gaat discreet met uw gegevens om. Onze vaste donateurs ontvangen onze kwartaal nieuwsbrief. Uw gegevens worden nimmer doorgestuurd of verkocht aan derden.

  Meld u aan als donateur!

  Voor- en achternaam

  Emailadres

  Straatnaam en huisnummer

  Postcode en woonplaats

  Voor welk bedrag in euro's wilt u donateur worden? a. Doneert u ten minste € 10,00 dan ontvangt u 4x per jaar de speciale Nieuwsbrief. b. Wordt u donateur voor minimaal € 25,00 dan ontvangt u naast de Nieuwsbrieven ook onze groen-gele, met een regenboograndje, ADO Den Haag shawl. c. De laatste keuze is vrij om te vullen. Het bedrag wat u kunt missen voor dit doel.

  Vul hieronder het bedrag van uw keuze in: € 10,00, € 25,00 of € ......... vrije keuze.

  Maak uw bijdrage vervolgens rechtstreeks over op rekeningnummer NL09RABO0310189985 t.n.v. Stichting Roze Règâhs.