Witte Leeuwen en Roze Règâhs

Naar aanleiding van de regenboogactie bij Telstar schreven wij deze mail:

Brave Witte Leeuwen, gerespecteerd door menig ander voetbalclub, vanwege de eenvoud, de basis, de saamhorigheid, het bescheiden zijn, de prachtige tribune achter de goal. Waar twee Haagse bestuursleden ooit beland zijn, na een bezoek aan Movies That Matters, was in een café in 020, waar het een bolwerkwerk was van oeroude Telstar fans. Heerlijk. 

Vanavond in het kader van All Together.

Wij zijn de Roze Règâhs, de enige LHBTI voetbalfan club binnen een BVO, al ruim zeven jaar lang, bij ADO Den Haag, ook niet de makkelijkste, maar al zoveel bereikt. Info via onze website en facebook.

Graag zouden wij u willen verzoeken, om na de wedstrijd een of meerdere artikelen in het kader van de actie ter beschikking te willen stellen aan ons. Het komt niet privé terecht maar collectief.
Ons laatste item voegen wij als voorbeeld toe. Mochten er Telstar fans zijn, die met ons nader van gedachten willen wisselen, dan zijn wij daar uiteraard altijd toe bereid. Een inclusief weekeinde gewenst.

Maron, Renate en Ron

Na een paar mailtjes van voorzitter Pieter de Waard lag er afgelopen woensdag deze verrassing in de bus !!! Zie foto. Bedankt Telstar !!!!!

Dit vind je misschien ook leuk...