PUBQUIZ een daverend success en begin van een traditie ?

De jubileumweek van de Roze Règâhs werd op woensdag September afgetrapt met een ADO Den Haag OUB Quiz, in het Multi Functioneel Centrum, naast het stadion. Dankzij de peffecte samenwerking tussen alle barmedewerkers en Maron, en de Roze Règâhs vriwjilligers, werd de avond van het begin tot het einde een fantastisch evenement. Wat volgens iedereen voor herhaling vatbaar is.
De tientallen deelnemers kregen de vragen voorgeschotel, die gemaakt waren door Good Old Frans Leermakers. Vragen en een pittige fotoronde. Tussen door tracteerden de Roze Règâhs alle aanwezigen op een drankje, nadat het bestuur van sv Haagse Bluf het geode voorbeeld gaf, dank je Jacco!.
In de tweede pauze kregen de luid toegezonden barbeheerders Rinus en Jan een enorm kado aangeboden namens de Roze Règâhs, met een paar korte woorden van hoe we ons vijf jaar geleden voelden, drie jaar geleden en nu. Trots op stad, club en onze mensen. Tevens een uitleg waar de kleur “roze” voor staat, dat dat niets met het roze beschuit met muisjes te maken heeft. Weer wat geleerd.
Dat de hele zaal Vervolgens voor de Roze Règâhs “Lang zullen ze leven” zongen, was indrukwekkend. De avond werd afgesloten met de prijsuitreiking. Het winnende team kreeg een fraai ADO Den Haag kussen, om op te dromen van de volgende drie punter.

Dit vind je misschien ook leuk...