Ze gaan beginnen ! We gaan beginnen !!

Met een uitstel van enige dagen gaat morgenavond het seizoen 2015-2016 ook voor ons ADO Den Haag weer beginnen. Daar waar het vorige seizoen mee eindigde, gaan we ook weer mee beginnen, tegen PSV.

De verwachtingen zullen bij de Roze Règâhs dit seizoen hoger gespannen zijn dan voorgaande jaren. De investeringen en bemoeienissen van de nieuwe Chinese eigenaar Hui Wang, zullen in dit tussenjaar toch al wel zichtbaar gaan worden. Met een vernieuwde Raad van Commissarissen, een nieuwe Algemeen Directeur, Jan-Willem Wigt, een nieuwe Technisch Manager, John Metgod en vooral een selectie die voorin nog al wat wijzigingen kent.

Eduard Duplan, kwam over van FC Utrecht en tekende tot medio 2018, oud international Ruben Schaken kwam over van FC Inter Bakoe en tekende een contract tot medio 2017 en vandaag kwam daar Mike Havenaar bij, voormalig spits van Vitesse en recentelijk HJK Helsinki. De boomlange (1.94) centrumspits, ex Japans International, tekende een contract tot medio 2017 en moet vooral Michiel Kramer doen vergeten. Hij debuteert aanstaande zaterdag tegen FC Twente. Toptalent Aaron Meijers verlengde verrassend genoeg zijn contract bij ADO Den Haag met drie seizoenen en staat nu vast tot medio 2019. Vanuit Swansea City konden wij Kenji Gorre begroeten, de talentvolle speler en zoon van, wordt het komend seizoen gehurd van de Welsmen. Vanuit Volendam werd Ludcinio Marengo aangetrokken en de aan FC Dordrecht verhuurde Giovanni Korte keert terug op het oude vertrouwde Ooievaarsnest.

Maar trainer Henk Fraser lijkt nog niet tevreden te zijn, nog een spits, een middenvelder en een verdediger staan op zijn lijstje. Zoals bekend sluit de transferperiode pas op 1 september aanstaande en kunnen er nog allerlei spelersmutaties plaatsvinden.

Ook in het stadion zijn er aanpassingen. Zo zijn er op de Aad masnveld en de Lex Schoenmaker Tribune twee grote videowalls geplaatst om de interactie met de fans te vergroten. Naast het plaatsen van deze videowalls kunnen wij vanaf dit seizoen bij alle cateringpunten onder de tribunes drankjes en snacks alleen met ADO Den Haag horecamunten betalen. Hiervoor zijn er maar liefst 10 verkooppunten voor munten in de ADO Den Haag passage gebouwd.

In de voorbije weken oefende ADO Den Haag op een wisselvallige manier. De uitslagen waren als volgt:

ADO Den Haag – Real Mallorca                 1-0

ADO Den Haag – Veria                                  1-2

ADO Den Haag – Genclerbirligi                 0-2

ADO Den Haag – Burton Albion                0-1

SVV Scheveningen – ADO Den Haag       0-2

Laakkwartier – ADO Den Haag                 1-12

ADO Den Haag verkocht dit seizoen meer seizoenkaarten dan vorig jaar. De teller staat nu op ruim 4600.

De Roze Règâhs proberen dit jaar één of twee activiteiten samen met ADO Den Haag te organiseren. In ieder geval zijn wij binnenkort aanwezig in Zurich, op het hoofdkantoor van de Fifa, om over homoacceptatie in het voetbal te spreken.

Het blijft een onderwerp wat op de agenda moet blijven staan.

Vanaf morgen gaat het weer beginnen !!!

Havenaarvideo

Dit vind je misschien ook leuk...