We gaan weer om het “eggie” spelen ! Talengids op schoot.

De bal gaat zaterdagavond eindelijk weer om het “eggie” rollen in het Kyocerastadion.
Voor het komende seizoen hebben we wel de kennis nodig van de Grote Bosatlas. Naast trainer Željko Petrović, (Montenegro), de nieuwe doelman Ernestas Setkus (Litouwen), verdediger Thomas Meissner (Duitsland), verdedigende middenvelder Tom Trybull (Duitsland), rechtsback José San Roman (Argentinië), aangevuld met de Japanse Mike Havenaar, Wilfried Kanon uit Ivoorkust en Eduard Duplan uit Frankrijk, vormen de Haagse Helden een team met zeker verdedigende kwaliteit. Of het platte Haags van Tommy Beugelsdijk in het centrum van de verdediging overslaat, dat wachten we ‘rustâgh’ af.
Daarnaast tekende ook Ajax talent Ashraf El Mahdioui een contract voor die jaar.
De oefenperiode leverde in ieder geval geen verloren wedstrijden op, alhoewel de tegenstand daarin niet echt van formaat was. Verdedigend staat het team als een huis, het middenveld zou overeind moeten blijven, alleen de voorhoede baart zorgen. De boomlange Havenaar is afhankelijk van de voorzetten van links- en rechtbuitenspeler en die voorzetten daar ontbrak het in de oefenperiode aan. Er wordt nog gezocht, de transferperiode is nog tot 1 september 2016 en de ervaring leert dat de laatste dagen en uurtjes er van alles nog geschiedt.
Aanstaande zaterdag, om 18.30 uur gaat de bal weer rollen met de thuiswedstrijd tegen promovendus Go Ahead Eagles uit Deventer. Ooievaars, Règâhs en Adelaars, het lijkt wel Avifauna. De Roze Règâhs zijn er uiteraard weer bij: Gay Pride zaterdag in het Kyocera stadion !! Iedereen een sportief en succesvol seizoen gewenst.
Voetbalkennis testen kan gratis, samen met ons, meldt je aan via: https://www.kicktipp.de/rozeregahseredivisie

1. Ernestas Setkus

2. Thomas Meissner

3. Tom Trybull

4. José San Roman

5. Ashraf El Mahdioui

Dit vind je misschien ook leuk...