ADO Den Haag wint China Trophy

Om de banden met grootaaneelhouder UVS te versterkern, was de gehele selectie van ADO Den Haag een vijftal dagen in China. Op zaterdag de wedstrijd tegen Beijing Enterprises in het Olympisch stadion van Beijing. Na vier minuten keken de groen-gelen al tegen een 1-0 achterstand aan na een echte klutsgoal. Gaandeweg de eerste helft toonden de mannen van Groenendijk hun veerkracht. Zo was Edouard Duplan twee keer dichtbij een treffer. Donny Gorter kon wel juichen in de 37e minuut. Hij scoorde uit een penalty na een overtreding op Sheraldo Becker. 1-1 was ook de ruststand. Na de pauze bleef ADO Den Haag de betere ploeg, hoewel Enterprises nog furieus startte. De vele wissels die in de rust waren toegepast, bleken zich uit te betalen. Na een schot van invaller Dennis van der Heijden kon een andere verse kracht, Elson Hooi, de rebound binnen tikken: 1-2. Dat zou ook de eindstand worden. Daarmee kon ADO Den Haag de China Trophy mee naar Nederland nemen en zal obgetwijfeld een mooie plek krijgen in het ADO Den Haag Museum.