16 mei 2014: “Sterren stralen in VWJA”. Uitreiking Sp!ts toto 2013-2014.

Op deze avond de prijsuitreiking van de Sp!ts toto van het seizoen 2013-2014 in café “Vroeger was je Anders”. Ze zijn er allemaal!! Meet and Greet: Kim Holland, Vincent Bijlo, John de Wolf, Renate den Heijer en natuurlijk Keesje de Teckel.

Om aan te tonen hoe lastig het voorspellen van Eredivisie-wedstrijden is, liet de sportredactie van Sp!ts elke speelronde een zeer kleurrijke panel drie duels voorspellen. Geen uitslagen, maar zoals in de toto, dus alleen: winst thuisploeg (een 1), winst uitploeg (2) of een gelijkspel (3).

Kenner John de Wolf, pornokoningin Kim Holland, blinde voetballiefhebber Vincent Bijlo en Roze Règâh Renate den Heijer namen het op tegen de langharige redactieteckel Keesje.

De leden van het panel waren direct razend enthousiast. Oud-voetballer en Feyenoordicoon John de Wolf gaf lachend zijn fiat vanaf zijn vakantieadres in Italië, terwijl ook de drukbezette Kim Holland volmondig ja zei op de uitnodiging van de sportredactie.

Vincent Bijlo, had eveneens weinig bedenktijd nodig om zijn medewerking toe te zeggen aan dit, zoals hij het noemde ’leuke idee’.

Voor Renate den Heijer was deelname vooral interessant om aandacht te genereren voor de Roze Règâhs, de homosupportersvereniging van ADO Den Haag.

Keesje tenslotte genoot het hele seizoen van alle extra aandacht die zij plotseling kreeg. Bakje 1 stond voor een thuisoverwinning, bakje 2 voor een uitoverwinning en bakje 3 voor een gelijkspel.

Wie heeft uiteindelijk gewonnen? De voetbalkenner? Het domme blondje, de blinde, de homo, de tekkel? Zo keihard ging het er aan toe, met medewerking van vele “Roze Règâhs” die fanatiek hun wekelijkse voorspelling inleverden. Vanavond de afsluiting van het seizoen, met
“Sterren stralen in VWJA”.

Toegang gratis.

Dit vind je misschien ook leuk...