Zaterdag

Op zaterdag 8 september 2018 bent u van harte welkom in het Cars Jeans Stadion, Haags Kwartier 55 in Den Haag. Thuisbasis van onze Haagse Trots ADO Den Haag.

Het stadion is bereikbaar per auto via de Noordelijke aanrijroute (route N) via de A4 (afrit 8 Leidschendam), N14 of Zoetermeerse Rijweg en de Donau. Via de Zuidelijke aanrijroute (route Z) via de A12 (afrit 5 Nootdorp) en de Donau. Route N en Z zijn op de snelweg (A4 en A12) aangeduid met witte borden met een voetbal-icoon gevolgd door respectievelijk de letter ‘N’ of ‘Z’.
Parkeren bij de hoodfdingang is gratis.

Openbaar vervoer van centrum:
HTM: RandstadRail 3 en 4: halte Forepark. (12 minuten lopen)

Tussen 09.30 uur en 10.00 uur wordt u verwelkomd met een kop koffie en een Haagse lekkernij.

Om 10.00 uur starten wij voor de geïnteresseerden een rondleiding door het stadion.

10.45 uur: Aanvang jaarvergadering QFF conferentie. Programma volgt vanuit bestuur Queer Football Fans

12.45 uur – 13.30 uur: Lunch

13.30 uur: Vervolg programma jaarvergadering QFF conferentie

Einde 16.30 uur.

19.00 uur Ontvangst in Club 27, Achterom 8, Den Haag.

19.30 uur Buffet. Ooit was Nederlands-Indië (het huidige Indonesië) een kolonie van Nederland en werd bestuurd vanuit Den Haag. Den Haag was ook de stad waar veel oud Indisch gasten zich vestigden, waar Indische bands ontstonden en toko’s hun deuren openden. De band tussen Den Haag
en de Indonesische Archipel is eeuwenoud en bijzonder goed. De liefhebber van de Indonesische keuken is in Den Haag dan ook op de juiste plek. Wij zullen u dit vanavond smaakvol aantonen.

Nadien kunt u ook op eigen initiatief een van de aangegeven locaties op de LHBT map Den Haag bezoeken.

23.00 uur MANJEFIEK – in een horecagelegenheid op de Grote Markt , Den Haag PARTY TIME (house – pop – urban) Het meest beroemde, beruchte, spannendste, sensuele en ‘noem maar op feestje’ van Den Haag! Met vandaag een speciale Roze Règâhs editie ! Natuurlijk met hosts Kristel Rose Garden en Sanctuary Sandra! Achter de draaitafels natuurlijk Vinnie en Roberto met als guest dj onze supporter vanaf het eerste uur Radio 538 dj Rick Romijn . Manjefiek is voor iedereen met een open mind! Wees jezelf en laat het zien, dat is Manjefiek!

GRATIS TOEGANG VOOR DEELNEMERS QFF CONFERENTIE !!