Word Lid!

Wie de doelstellingen van Stichting De Roze Règâhs support kan haar activiteiten steunen door middel van een lidmaatschap. Als lid draagt u bij aan de verdere acceptatie van homoseksualiteit in de sport, het voetbal en ADO Den Haag in het bijzonder. We zijn u daar bijzonder dankbaar voor!

Eenmalige donatie d.m.v. overboeking

U kunt uiteraard een incidentele donatie middels een overboeking doen. Dit wordt zeer gewaardeerd. Maakt u € 10,- of meer over? Dan ontvangt u onze speciale groen-gele shawl, bedrukt met “100% voor ADO Den Haag, 100% tegen homofobie”! Neem contact met ons op voor meer informatie over het doen van een donatie.

Meld u aan als lid!

U kunt zich tevens aanmelden als jaarlijks lid van de Roze Règâhs. Dit kan vanaf een bedrag van minimaal € 10,- per jaar, € 25 per jaar of een eigen bedrag in te vullen. Kiest u voor deze optie, dan ontvangt u twee maal per jaar onze nieuwsbrief waarmee u op de hoogte wordt gehouden van de vorderingen van de Stichting.

Om u aan te melden als lif of donateur kunt u gebruikmaken van onderstaand inschrijfformulier. Let op: Stichting De Roze Règâhs gaat discreet met uw gegevens om. Onze vaste donateurs ontvangen onze halfjaarlijkse nieuwsbrief. Uw gegevens worden nimmer doorgestuurd of verkocht aan derden.

Meld u aan als lid!

Voor- en achternaam

Emailadres

Straatnaam en huisnummer

Postcode en woonplaats

Voor welk bedrag in euro's wilt u lid worden? a. Doneert € u ten minste 10,00 dan ontvangt u de speciale groen-gele shawl! Wordt u lid voor 25,00 dan ontvangt u de shawl en twee keer per jaar een nieuwsbrief en de laatste keuze is vrij om te vullen. Het bedrag wat u kunt missen voor dit doel.

Vul hieronder het bedrag van uw keuze in: € 10,00, € 25,00 of € ......... vrije keuze.

Of maak uw bijdrage rechtstreeks over op rekeningnummer NL09RABO0310189985 t.n.v. Stichting Roze Règâhs.

Welkom

“Homofobie in het voetbal” in het Haags Filmhuis, Spui 191 te Den Haag. In samenwerking met Movies that Matter is een interessant programma van films, discussies en een deskundige presentatrice samengesteld.


Presentatie door Dirk-Jan Bouw, producer van de film “I love Hooligans”. Daarin vertelt hij hoe deze bijzondere samenwerking tot stand is gekomen. Aansluitend de film, een animatiedocumentaire in krachtige comicbook-stijl over een homoseksuele Nederlandse voetbal hooligan. Hij leeft voor het voetbal, zijn geaardheid is gedegradeerd tot een bijzaak -en bovendien een goed bewaard geheim. Alles draait om zijn club, de kameraadschap, de spanning van de wedstrijd en de strijd met de tegenstander. Alleen thuis, waar slechts clubsouvenirs op hem wachten, durft hij ook te verlangen naar geborgenheid en een liefdevol samenzijn. (Nederlands).
“Wonderkid”, regisseur Rhys Chapman. Een aangrijpende film waarin aangetoond wordt hoe slecht het nog altijd gesteld is met de acceptatie van homo’s in de voetbalwereld. De hoofdrolspeler is een voetbalprof die graag uit de kast zou willen komen, maar aarzelt uit angst dat die voetbalwereld hem niet accepteert. Een gevecht tussen hemzelf, zijn manager, zijn medespelers en zijn fans. (Engelstalig, Nederlands ondertiteld).
“Heeft iemand nog iets te vragen”, een documentaire over meerdere facetten van homoacceptatie en homofobie in het voetbal en de partijen die daarbij betrokken zijn.
Na afloop is er een nazit met gelegenheid tot het stellen van vragen en reacties naar aanleiding van deze vertoonde films, met aansluitend een drankje en hapje in het café van het Filmhuis.