Uitnodiging

Het bestuur van de Roze Règâhs nodigt u meer dan van harte uit voor de activiteiten rond om ons vijf jarig jubileum en het Internationale Queer Football Fans Conferentie in Koninklijk Den Haag, van woensdag 5 tot en met zondag 9 september 2018.
De enige LHBT voetbalfanclub in Nederland floreert als nooit te voor, dankzij het doorzettingsvermogen van de bestuursleden en leden, de samenwerking met ADO Den Haag en de fantastische morele ondersteuning van de leden van Queer Football Fans en Pride In Football.
Er wacht een zeer gevarieerd programma in onze prachtige stad aan zee.
Inschrijven is vanaf nu mogelijk, via het inschrijfformulier. Vult u het formulier in per persoon, in verband met namen op tickets en badgets!
De bijdrage voor de conferentie (drie dagen) bedraagt Euro 35,00 per persoon (inclusief stadswandeling, receptie stadhuis, “vette bek”, koffie, lunch Cars Jeans Stadion, buffet Club 27 en vervoer naar en brunch bij strandtent WIJ). Echter, om voor onze gasten de kosten te beperken hebben wij het uitdagend gemaakt. Bij een deelnemers aantal op zaterdag van 100 of meer, zullen wij geen deelnemersbijdrage vragen en kunt u zorgeloos genieten van een heerlijk lang weekeinde en de kostenbesparing gebruiken voor uw reiskosten of hotelovernachting.
Zoek uw kroon, wees koning of koningin voor een aantal dagen in Den Haag, stad van vrede en recht.
De Roze Règâhs verwachten u.
Voor vragen kunt u zich altijd wenden tot: info@rozeregahs.nl