Zondag

Op zondag 9 september 2018 verzamelen wij gemeenschappelijk om 10.00 uur op de Hofweg ter hoogte van het Binnenhof om met de bus naar Scheveningen te rijden. Wij vertrekken exact om 10.30 uur. Bent u te laat, dan dient u zelf met openbaar veroer (eindhalte tram 11,) naar Strandclub WIJ, Strandweg 1, Den Haag te rijden. Wij adviseren u echt om dit gemeenschappelijk te doen !!!

11.00 uur Brunch in Strandclub WIJ, Strandweg 1, Den Haag. Gelegen aan het prachtige Scheveningse strand en boulevard, met eindeloos uitzicht over de Noordzee, de geur van het zoute water, een ontnuchterende kop koffie en een heerlijke brunch staan op u te wachten, in deze onvervalste Haagse Hotspot !

12.30 uur: Gemeenschappelijk retour naar de Haagse binnenstad of gelegenheid om over de boulevard van Scheveningen te wandelen en te genieten van deze prachtige omgeving.

Na de brunch eindigd het formele deel van de organisatie van Queer Football Fans congres in Den Haag en is het tijd om het stokje over te dragen aan onze vrienden uit München.