Vrijdag

Om 15.30 uur heten wij u op vrijdag 7 september van harte welkom bij het Internationaal Homomonument, Koningskade in Den Haag (tegenover het gebouw van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten). Daar zal rond de tijd de QFF Fietstocht vanuit Frankfurt arriveren.
Om 16.00 uur zullen wij een krans leggen namens alle aanwezigen en een minuut stilte in acht nemen.

Aansluitend een gevarieerde tocht (ongeveer 5 kilometer) door het prachtige oude centrum van Koninklijk Den Haag. Om 17.45 uur bereiken wij het eindpunt.

Vanaf 18.00 uur wordt u door de gemeente Den Haag een receptie aangeboden in de Haagse Lobby, Spui 68, Den Haag. Deze locatie is gelegen op de tiende etage van het Bibliotheekcomplex gelegen naast het Stadhuis. De toegang naar de Haagse Lobby bevindt zich dan ook in de Openbare Bibliotheek. Met de lift gaat u naar de entree van de Haagse Lobby.

Om 20.30 uur, na afloop van de receptie, maakt u kennis met de “vette bek”. Beleef zelf mee hoe men in Nederland de dorst compenseert.

Vanaf 21.00 uur ontmoetingspunten in café De Stad, Kettingstraat 6 en café ‘t Achterom, Achterom 22a. Beide cafés liggen op 10 meter afstand van elkaar verwijderd. Uiteraard kunt u ook op eigen initiatief een van de aangegeven locaties op de LHBT map Den Haag bezoeken.