ADO Den Haag vergeet te scoren tegen GA Eagles

De teleurstelling droop van de gezichten van fans en spelers. ADO Den Haag heeft zichzelf zaterdag geen goede dienst bewezen door met 1-1 gelijk te spelen tegen Go Ahead Eagles. De nummer vijftien van de eredivisie uit Deventer miste vijf basisspelers en lang leek het erop dat ADO Den Haag zelfs zou verliezen. Totdat Michiel Kramer vlak voor tijd de bevrijdende 1-1 maakte.
ADO had gedurnde de gehele wedstrijd dhet betere van het spel en ook veelvuldig aan de bal. Maar kon dat niet uitdrukken in doelpunten. Kevin Jansen wist weliswaar te scoren, maar omdat een van zijn medespelers buitenspel stond werd het doelpunt afgekeurd. Daarna kregen Mike van Duinen en Michiel Kramer een aantal kansen voor de Hagenaars. Uit het niets scoorde Go Ahead Eagles. In de zestigste minuut kopte Teije ten Dam, die net twee minuten in het veld stond, de 0-1 binnen. Feitelijk was dit ook het eerste en enige wapenfeit van de Deventenaren. Na de 0-1 was Roland Alberg het dichtste bij een goal.

Op het moment dat je het eigenlijk niet meer verwacht, slaat ADO Den Haag toe. Een afstandsschot van Aaron Meijers werd niet goed verwerkt door de doelman van Go Ahead Eagles, waarna de goed doorlopende Michiel Kramer in de 84e minuut kiezelhard de bal binnen kon schieten. Daarna werd het nog even bloedstollend spannend in het Kyocera stadion met een alles of niets offensief. Maar verder dan de 1-1 kwam ADO Den Haag niet en dat waren er twee te weinig.